Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
goedkope voetbalshirts
8 mai 2024

Paris Saint-Germain verliest van Dortmund en mist finales

De tweede etappe van de halve finales van de Champions League begon met het enige doelpunt van Hummels die de goedkope voetbaltenues droeg, ze versloegen Paris Saint-Germain met 1:0 in de uitwedstrijd geëlimineerd en Dortmund schoof na 11 jaar opnieuw op in de Champions League-finale!

Aan het begin van de wedstrijd maakte Dortmund, die buitenshuis speelde, regelmatig fouten op het middenveld en werd hij vele malen onderschept door Paris. Het was een tijdje moeilijk om over het halve veld te komen. Maar Paris slaagde er niet in een goede scoringskans te creëren. Of het nu het schot van Ramos voor het doel was of het volleyschot van Mbappé in het strafschopgebied, ze vormden geen substantiële bedreiging voor Dortmund. In de 47e minuut nam Paris een tactische hoekschop, die een voetbaltenues Paris Saint-Germain droeg, en passeerde de hoge bal richting doel. Nadat hij was getrapt door Dortmund-speler Sabitzer en Paris-aanvaller Ramos, bereikte de bal het achterste punt. Emery duwde een leeg doel binnen op minder dan een meter afstand van het doel, en de bal raakte de paal en stuiterde eruit. In de 49e minuut kreeg Dortmund een hoekschop. Brandt pakte de bal en kopte de bal van de grond en vloog met 1-0 in het doel. Op dat moment stond Paris in de totaalscore van de twee rondes al twee doelpunten achter. Ze deden hun best om aan te vallen in de resterende tijd, maar het geluk was duidelijk niet aan de kant van Paris. Uiteindelijk verloren ze van Dortmund met een totaalscore van 0-2 en misten ze de kans om door te gaan naar de finale.