Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
goedkope voetbalshirts
24 avril 2024

Bellingham scoorde in blessuretijd het winnende doelpunt

In de 32e ronde van La Liga, de krachtmeting tussen Real Madrid en Barcelona, versloeg Real Madrid Barcelona thuis nipt met 3-2 met Bellingham, die de voetbaltenues Real Madrid droeg, en scoorde 90+1 in blessuretijd nadat hij tweemaal achterop was geraakt een voorsprong van 11 punten, het kampioenschap van dit seizoen staat voor de deur!

Voor de wedstrijd stond Real Madrid op de eerste plaats met 78 punten, terwijl Barcelona 8 punten achter stond op de tweede plaats. Daarom werd deze wedstrijd door fans die goedkope voetbaltenues droegen ook beschouwd als een belangrijke strijd om het La Liga-kampioenschap dit seizoen te bepalen. In de 6e minuut nam Rafinha een indraaiende hoekschop vanaf de rechterkant, en Christensen scoorde met een kopbal van achteren, waardoor Barcelona op een 1-0 voorsprong kwam! In de 18e minuut liet Kubasi Vazquez struikelen in het strafschopgebied en stuurde een strafschop. Vinicius nam de penalty en scoorde, Real Madrid 1-1. In de 69e minuut maakte Yamal een pass vanaf de rechterkant. Ferran Torres stak zijn hiel in en miste de bal. Fermin schoot van dichtbij de 2-1 in het net. In de 73e minuut maakte Vinicius een pass vanaf links en Vazquez sloeg door het net, waardoor Real Madrid 2-2 werd. In de eerste minuut van de blessuretijd werd de Engelse international Bellingham de held van Real Madrid. Dias scoorde de bal, Vazquez stuurde een lage pass vanaf rechts, Joselu assisteerde voor het doel en Bellingham duwde de bal van achteren en scoorde. Een ommekeer en een geweldige show georganiseerd, 3-2! Real Madrid behaalde een spannende 3-2 overwinning en voerde het klassement aan met 81 punten!