Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
goedkope voetbalshirts
4 mai 2024

Dortmund versloeg Paris Saint-Germain met 1-0

Borussia Dortmund, dat na elf jaar terugkeerde naar de halve finales van de Champions League, stond thuis tegenover Paris Saint-Germain onder leiding van Kylian Mbappé. De twee teams ontmoetten elkaar dit seizoen twee keer in de groepsfase van de Champions League, waarbij Paris er één won en één gelijk speelde om ongeslagen te blijven.

In de 13e minuut stuurde Brandt een steekpass vanaf de rechterflank. Sabitzer volgde en schoot vanuit een kleine hoek in het strafschopgebied. De bal werd geblokkeerd door Donnarumma in goedkope voetbaltenues. In de 36e minuut passeerde Schloterbeck, de centrale verdediger van Dortmund, een hoge bal vanaf de verdedigingshelft naar de Parijse verdediging. Phil Kruger begreep het en counterde met succes buitenspel en kreeg een één-op-één kans. Phil Kruger, gekleed in de voetbaltenues Borussia Dortmund, vuurde een laag schot in de nabije hoek van het doel af en bezorgde Dortmund een 1-0 voorsprong. In de 66e minuut kreeg Dortmund een vrije trap aan de linkerkant van het voorveld. Phil Kruger pakte de bal voor het doel en de bal lag iets hoger dan het doel. In de 84e minuut stuurde Sancho een voortreffelijke steekpass in het midden van het strafschopgebied. De bal van Brandt werd geblokkeerd door de op tijd arriverende Parijse verdediger Marquinhos. Uiteindelijk scoorde Dortmund in de heenwedstrijd thuis de 1-0 in Parijs. De tweede etappe van de wedstrijd tussen de twee teams wordt op 7 mei thuis in Parijs gehouden.