Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
goedkope voetbalshirts
27 avril 2024

Aftellen naar de kampioenswinst van PSV!

De 31e speelronde van het Eredivisie-seizoen 2023/24 gaat van start, PSV Eindhoven vs Heerenveen. Eindhoven behaalde, uitspelend van huis, een overweldigende overwinning en versloeg Heerenveen met 8-0. Fans die voetbaltenues PSV Eindhoven dragen, zijn al van tevoren begonnen met het vieren.

Tegenover Eindhoven, dat dit seizoen aanvallend sterk scoort in de Eredivisie, kon Heerenveen het in dit duel niet tegenhouden. In slechts 7 minuten assisteerde Malik Tillman Till en scoorde de 1-0. In de 9e minuut assisteerde Teze Malik Tillman om te scoren, 2-0.In de 11e minuut gaf Luc De Jong de bal door aan Malik Tillman, gekleed in goedkope voetbaltenues, en scoorde in slechts 2 minuten 2 doelpunten, 3-0. In de 30e minuut scoorde Thiel opnieuw en scoorde tweemaal, waarna PSV de score verder uitbreidde, 4-0! In de 71e minuut assisteerde Fellman Luc De Jong en scoorde 7-0. In de 83e minuut gaf Luc De Jong nog een assist en Van Aanholt zorgde voor de kers op de taart. Uiteindelijk werd PSV 8-0 voor Heerenveen. Na deze wedstrijd met ruime score te hebben gewonnen, behaalde PSV 4 overwinningen op rij in de Eredivisie! Vermeldenswaard is dat de 8-0 uitoverwinning de grootste uitoverwinning in de geschiedenis van PSV Eindhoven was, waarmee een nieuw record in de teamgeschiedenis werd gevestigd! Aan het einde van de 31e speelronde van de Eredivisie gaat PSV met 84 punten aan de leiding met 27 overwinningen, 3 gelijke spelen en 1 verliespartij en heeft een voorsprong van 9 punten op de als tweede geplaatste Feyenoord. PSV is daarmee aan het aftellen naar het Eredivisie-kampioenschap begonnen seizoen!